Tango Canto

Leuke Online Tips

Huis snel verkocht door verkoopmakelaar Eindhoven

vmg-logo

Het is altijd een droom geweest van mij om mijn eigen huis te laten bouwen. De laatste tijd ging het heel erg goed met mijn bedrijf en daarom was het financieel haalbaar mijn droom te realiseren. Omdat ik alles al in werking aan het zetten was, voor het bouwen van het huis moest er veel geregeld worden. Een van de dingen die vooral niet als onbelangrijk moest worden beschouwd, was het vinden van een verkoopmakelaar Eindhoven voor de verkoop van mijn huidige huis.

Snel verkocht

makelaarVia het internet ben ik door de zoekopdracht verkoopmakelaar Eindhoven terecht gekomen bij VMG Makelaars. De website zag er veelbelovend uit en daarom heb ik een afspraak gemaakt met een verkoopmakelaar.

De verkoopmakelaar kwam langs en verzekerde mij dat het huis binnen een aantal maanden zeker verkocht zou worden. Het huis was namelijk pas aangepakt en de locatie was perfect. De verkoop heb ik overgelaten aan de verkoopmakelaar.

Uiteindelijk heeft de verkoopmakelaar zijn woorden waargemaakt. Het huis was binnen no time verkocht en gelukkig had ik geen omkijk meer naar de verkoop hiervan. Het huis is ook nog eens met winst verkocht en dit kwam mede door de recentelijke verbouwingen.

Binnenkort is mijn nieuw huis klaar en alles is zonder te veel moeite gegaan!