Tango Canto

Leuke Online Tips

hout lasergraveren

logo-flavicon-fleva-250x1001

lasersnijden2-1170x500Voor een nieuw kunstwerk was ik op zoek naar een bedrijf dat “hout lasergraveren” voor mij kon doen. Hout lasergraveren is het graveren van een print of letters doormiddel van een laser. De laser brandt als het ware in het hout waardoor er een mooi contrast ontstaat. Doordat het graveren met een laser wordt gedaan ziet dit er ook nog eens heel erg scherp uit.

Bestellen

Zelf heb ik wel eens geprobeerd om hout te graveren, maar dit zag er vaak heel erg slordig uit en dat was niet de bedoeling. Tijdens mijn online zoektocht kwam ik terecht bij Fleva Products. Het bedrijf Fleva Products is gespecialiseerd in lasergraveren en ook het hout lasergraveren. Voordat ik een bestelling zou gaan plaatsen wilde ik wel een voorbeeldje zien, zodat ik zeker wist waar ik aan begon. Tijdens een telefoongesprek met het bedrijf ben ik uitgenodigd om een kijkje te nemen op de werkplaats, zodat ik precies kon zien wat voor een soort kwalitieit Fleva Products levert.

Toen ik bij de werkplaats langs ging was ik heel erg onder de indruk. Er werd een voorbeeldje gemaakt voor mijn ontwerp en het zag er mooier uit dan ik had verwacht. Om deze reden heb ik een bestelling geplaatst bij Fleva Products!

Meer verhalen