Tango Canto

Leuke Online Tips

Goede dabpompen in gebruik nemen

Wist jij dat je met behulp van dabpompen de watervoorziening kan verbeteren in de kassen? Voorheen liep ik altijd met een emmer vol met water naar kassen om de planten water te geven. Op zich is dat niet zo heel erg om te doen. Echter wilde ik het nog wel eens een keer vergeten waardoor de planten dan geen water hadden gehad. Een keer dat dit gebeurt is geen probleem, als dit vaker gebeurt wel. Dan bestaat de kans groot dat de planten kapot gaan en ik dus verplicht op zoek moet naar nieuwe. Dan moet je weer een lange tijd wachten tot ze groot genoeg zijn om groenten te gaan kweken.

logo

Perfectie!

Nu dat ik niets liever zie dan dat mijn planten groeien heb ik het beste met ze voor. Dankzij de webshop van de Hobbykweker kan ik hier maar al te goed voor zorgen! Zij beschikken over een ruim assortiment met alle benodigdheden om het kweken goed uit te voeren. Het leukste hiervan is toch echt het feit dat je er niet meer de deur voor uit hoeft te gaan om kwaliteit in huis te halen.