Tango Canto

Leuke Online Tips

Gezellig autovrij Vlieland

vakantie Vlieland

Heerlijk een vakantie Vlieland, unieke is dat er geen auto’s op het eiland mogen komen. Een heerlijk dorpje om naartoe te gaan, gezellige terrasjes en restaurants waar je iets kunt eten en drinken. Het eiland is geliefder dan de andere eilanden, ook gevarieerder en hipper. Groot voordeel is dat er alleen lokale busjes rijden, heerlijk rustig zonder auto’s. Dit komt het eiland ook ten goede, want de stranden zijn werkelijk schitterend en de natuur lekker rustig.

vakantie Vlieland

Genieten van de mooie natuur

Niet voor niets komen er veel mensen veel mensen naar het eiland, tijdens een vakantie Vlieland ben je er zeker van dat je geniet van de fraaie natuur en de heerlijke frisse lucht op het eiland. De lange dorpsstraat heeft nog een historisch karakter met leuke winkeltjes, cafés en restaurantjes. Opvallend dat het eiland veel trendy mensen aantrekt die uit de randstad komen, de stranden zijn opvallend rustig en mooi uitgestrekt. Op sommige badplaatsen komen opvallend weinig mensen, heerlijk om hier te wandelen.

Verschillende landschappen

Het eiland is niet heel erg groot, toch kom je tijdens een vakantie Vlieland voldoende diversiteit tegen in het landschap, fietsen en wandelen is heerlijk omdat je er niet met de auto mag rijden. Houd je van bossen dan zit je op het eiland goed, lange wandelingen zijn er goed te doen tussen al het mooie groen. Ben je meer liefhebber van wat ruiger terrein, dan zijn er ook voldoende prachtige natuurgebieden om te wandelen. Buiten het seizoen is het heerlijk rustig op Vlieland, wel zijn de prijzen relatief duurder dan de andere eilanden.