Tango Canto

Leuke Online Tips

Een jas met bontkraag heren gevonden

logo

versano jasAl een tijdje ben ik op zoek naar een jas met bontkraag heren. Helaas kon ik bij mij in de buurt niet de jas vinden die ik in mijn hoofd had. Een vriend van mij had mij de tip gegeven om op zoek te gaan naar een Versano jas, omdat dit merk volgens hem wel bij mijn smaak zou passen.

Goedkoop

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een Versano jas met bontkraag heren. De jassen zagen er wel heel erg mooi uit, maar ik was bang dat het te duur zou zijn. Toen ik de prijzen zag was ik stomverbaasd. Ondanks het leer en bont dat er wordt gebruikt, zijn de jassen redelijk goedkoop.

Omdat ik zo enthousiast was heb ik gezocht naar de jas die voldeed aan mij wensen. Uiteindelijk heb ik een hele mooi jas gevonden. Voordat ik de jas ging bestellen heb ik gebeld om te vragen hoe de jas viel qua maat.

 

Nadat ik gebeld had wist ik precies welke maat ik moest bestellen. Het afrekenen op de website ging heel erg makkelijk en een aantal dagen later had ik de jas al binnen.

De jas is heel erg mooi en ik ben er ontzettend blij mee.