Tango Canto

Leuke Online Tips

Een e-smoker kopen

Roken

Ken je het al, de e-smoker? Tegenwoordig is het niet meer weg te denken. Men gebruikt het vooral om een stap te zetten in het stoppen met roken. De e-smoker is daarmee een goed alternatief, die dicht in de buurt komt van het analoge roken. Je kunt met de verschillende modellen en de grote keuze in vloeistoffen zo een e-smoker kopen die het beste bij je past. Zo kun je je nicotine gehalte zelf reguleren, waardoor je voorzichtig de eerste stappen kan maken om helemaal te stoppen met roken.

e-smoker kopen

Een e-smoker in verschillende formaten

Je hebt de e-sigaretten toegespitst op beginners, maar er zijn ook genoeg modellen beschikbaar voor gevorderden. De vraag is maar net wat jij het fijnst vindt. Wil je een diepe inhalatie, met veel damp, wil je een klein formaat, vervangbare batterijen of een interne accu? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende vloeistoffen met bijbehorende smaakjes. Je kunt een starter set kopen, om kennis te maken met het fenomeen, maar je kunt ook al direct een e-smoker uitkiezen waarvan jij denkt dat die het beste bij je past. 

Vragen die je jezelf kunt stellen

Sigaret

Bij de aankoop kun je jezelf een paar vragen stellen. Allereerst is het belangrijk dat je een budget voor jezelf weet, door alle mogelijke opties kun je zo makkelijker kiezen. Daarnaast is het de vraag of je wil inhaleren met of zonder nicotine, en hoe de damp regulatie moet zijn. Wil je veel damp, of weinig? Weet je ook al wat voor een formaat het beste bij je past? Op de website kun je alle verschillende opties langsgaan. Mocht je daarna nog vragen hebben, stel ze dan gerust (direct!) aan onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag in het uitzoeken van de beste e-smoker.