Tango Canto

Leuke Online Tips

Deze twee dingen moet je niet doen bij een sollicitatiegesprek

heftruck vacatures nijmegen

Je hebt gesolliciteerd op heftruck vacatures Nijmegen of vacatures ICT Maastricht en nu ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je hebt je al goed voorbereid en je weet precies wat je wél moet doen. Maar welke dingen moet je nu juist niet doen bij een sollicitatiegesprek? Hieronder noemen wij de twee belangrijkste dingen.

1. Te laat komen

Te laat komen bij een sollicitatiegesprek is echt not done. Je geeft hiermee eigenlijk aan dat het niet zo belangrijk voor je is en dat je niet echt geïnteresseerd bent in je functie. Ook laat je zo zien dat je waarschijnlijk ook wel vaker te laat op je werk zult komen, wat de werkgever natuurlijk niet graag ziet. Zorg er daarom voor dat je niet te laat komt. Vertrek ruim op tijd, zodat je ook nog op tijd bent als er iets tegenzit.

heftruck vacatures nijmegen

2. Je telefoon aan laten staan

Het is ontzettend storend voor iedereen in het gesprek als jullie tijdens het gesprek worden gestoord door telefoongerinkel of het trillen van je telefoon. Waarschijnlijk hebben je gesprekspartners hun telefoon ook uitgezet en jij moet dit dus zeker doen. Als je hier niet de moeite voor neemt en je telefoon gaat tijdens het gesprek af, kan dit lijken alsof je niet even echt de tijd wilt nemen voor het gesprek.