Tango Canto

Leuke Online Tips

De parasol voor onze horeca is nog mooier dan ik dacht

De parasol horeca is binnen riep mijn collega. Dat was nog eens precies op tijd bedacht ik mij en snel liet ik de mensen die deze kwamen leveren meteen doorlopen naar het terras. Wat een fijn gevoel is dat als je een bepaald beeld in je hoofd hebt die in werkelijkheid nog mooier is. Omdat ik meer dan tevreden ben over Xterior waar wij een bestelling hebben gedaan, bracht dit mij op het idee om mijn grote complimenten achter te laten.

parasol horeca

Ook de sfeer is erop vooruit gegaan

Onze parasol die speciaal is bestemd voor de horeca is tegen elke weertype getest. Hierdoor hoeven wij niet in paniek te raken als het weer opeens midden op een zomerdag omslaat. Tevens is de standaard voorzien van verlichting. Dit ziet er in de avond erg knus en gezellig uit. Ook onze klanten vinden het prettig om op ons terras te vertoeven. Bij Xterior kun je voor een ieder zijn smaak wel iets vinden dat bij jouw onderneming en terras past. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Wie weet maak jij ook jouw terras sfeervol en gezellig met de producten van dit bedrijf.