Tango Canto

Leuke Online Tips

De leukste geboortekaartjes voor jongens

geboortekaartjes jongens

Ben je op zoek naar een goed adres waar je geboortekaartjes jongens kunt bestellen? Dan heb ik deze voor je gevonden. Wanneer je eens naar de website van Kisscards gaat, dan zal je eigenlijk in één oogopslag al zien wat ik bedoel. Hier vind je namelijk voor een ieder zijn smaak een categorie aan bepaalde stijlen. Tevens heb je ook de mogelijkheid om zelf te gaan ontwerpen. Dus mij kun je niet wijs maken dat je hier niet kunt slagen.

geboortekaartjes jongens

Toen de proefafdruk binnen was, kon ik niet meer wachten

Ik heb een keuze kunnen maken uit de geboortekaartjes jongens. Het is zo leuk om deze te personaliseren met de naam van onze zoon. Daarom heb ik ook een proefafdruk besteld en toen voelde het eigenlijk al een beetje echt op het moment dat ik deze in handen had. Een proefafdruk is overigens helemaal gratis en dat maakt het natuurlijk nog leuker! 

Omdat ik nog zes weken moet wachten, maakt dit het wel erg lastig als het gaat om mijn geduld. Nu kan ik dus iet meer wachten om de aankondiging aan iedereen te laten zien. Het leuke is, dat zelfs mijn man dit heeft.

Meer verhalen