Tango Canto

Leuke Online Tips

Dankzij heerlijke massage Alphen aan den Rijn volledig ontspannen!

Ik was al een tijdje op zoek naar een massagesalon in de omgeving die aan shiatsu massages doet, dus ik kwam al snel bij CuraCameo terecht. Hier heb ik een heerlijke massage Alphen aan den Rijn gehad en ik ben zeker van plan om vaker terug te komen!

Ontspannende shiatsu massage

Shiatsu is een Japanse massagetechniek waarbij de masseur druk legt op bepaalde energiepunten in je lichaam, zodat de energiestromen weer op gang worden gebracht. Dit klinkt misschien nogal zweverig, maar ik raad echt iedereen aan het een keer te proberen! Het werkt namelijk ontspannend en na de massage zul je je veel energieker voelen en dat je lekkerder in je vel zit. Niet alle massagesalons bieden deze massage aan, dus ik was erg blij dat CuraCameo bij mij in de buurt bleek te zitten en vele soorten massages aanbiedt, waaronder shiatsu. Ik ben van plan om ook de andere soorten massages uit te proberen, want ik was erg tevreden over de shiatsu en de masseuse was heel aardig en professioneel. De salon is verder schoon, mooi en netjes. Als je dus nog op zoek bent naar een salon die een shiatsu massage Alphen aan den Rijn aanbiedt, dan raad ik zeker CuraCameo aan!