Tango Canto

Leuke Online Tips

Bent u op zoek naar mooie rouwstukken?

Bent u op zoek naar mooie rouwstukken voor op of naast de kist? Dan biedt Afscheid met Bloemen u hulp. Bij ons bestelt u rouwboeketten- en stukken online. Wij bieden een ruim assortiment boeketten en stukken. Zo hebben wij rouwstukken voor op de kist. Deze worden doorgaans besteld door de gezinsleden van de overledene. Ook hebben wij afscheidsstukken voor naast de kist welke besteld kunnen worden door familieleden, vrienden of collega’s van de overledene.

Schitterende rouwstukken voor op of naast de kist

De bloemisten van Afscheid met Bloemen zijn gespecialiseerd in het samenstellen van afscheidsstukken. Ze verzorgen schitterende rouwstukken voor op of naast de kist. Ieder rouwstuk heeft een speciale ondergrond waardoor de bloemen lang goed blijven. Benieuwd naar onze afscheidsstukken? Op de website ziet u foto’s van de verschillende arrangementen die wij aanbieden, van biedermeiers tot aan hartvormige stukken.

Rouwstukken online bestellen?

Wilt u een of meerdere rouwstukken online bij ons bestellen? Dan leveren wij uw order de volgende dag of op de dag naar keuze. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken aan de samenwerkende bloemist bij u in de buurt. Heeft u vragen over het bestellen van een rouwboeket- of bloemstuk? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. U kunt ons zeven dagen per week bereiken van 09.00 tot 21.00 uur.