Tango Canto

Leuke Online Tips

Autobedrijf Tangeman de Renault specialist

Normaal maakt het mij niet uit in welke auto ik rond rij, maar sinds ik bij autobedrijf Tangeman een Renault specialist  een andere auto heb gekocht weet ik wel beter. Al een tijd was ik op zoek naar een andere auto maar had nog niet een betaalbare auto kunnen vinden. Vaak stond er een leuke auto bij een garage te koop maar deze garage was niet aangesloten bij de Bovag. En om er zeker van te zijn dat je geen kat in de zak koopt is het verstandig om een auto bij een Bovag garage te kopen. Renault specialist

Een mooie Renault gekocht

Hoewel ik een occasion heb gekocht  kan je dit niet zien, de auto welk ik nu heb gekocht ziet er bijzonder mooi uit. Natuurlijk is de auto voordat deze in de verkoop kwam grondig nagekeken door de monteurs. Bij autobedrijf Tangeman verkopen zij niet alleen occasions, ook hier kan je goed terecht voor nieuwe personenauto’s en zelfs bedrijfsauto’s.

Als het goed is hoef ik voorlopig niet meer naar de garage met mijn auto. Maar mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan aan mijn auto, of voor de jaarlijkse APK dan is ga ik beslist naar autobedrijf Tangeman, een ander bedrijf met een zeer goede service.